Правото да избираш

Не всички хора са еднакви, едни са бели, други са черни. Някои са бедни, други богати. Но всички имат право да избират как да живеят според възможностите си. Разбира се всички искат да живеят добре, но малцина могат да си го позволят. Затова има една българска поговорка: всеки се простира според чергата си.

Ние от Кевлар – К. Колева сме си поставили за цел да помагаме на онези от вас, които нямат достатъчно средства, но искат да живеят сравнително добре да могат да си го позволят. Не е нужно да пръскате луди пари за да си купувате скъпи неща. Човек винаги има алтернатива. По света съществуват и други продукти освен луксозните, които до голяма степен задоволяват нуждите ви без същевремено да ви разоряват. Разбира се евтините стоки винаги крият известни рискове, но тайната се състои в това да намирате баланса между цена и качество. А НИЕ разбираме от тези неща. Казват, че високите технологии са приоритет на развитите се държави. Това вече не е задължително да е така.

Карбонът като основен материал използван при производството на риболовните стоки вече се произвежда в страни известни с евтината си продукция и достъпни цени. Риболовът вече не е приоритет само на заможните хора, а е достъпен и за по-бедните слоеве от населението. В условията на финансова криза, вие сами избирате дали да сте разточителни в харченето на пари или ще действате разумно.

Brazil

Arizona Пътеводител

Когато живееш в източните райони на страната, идеята за пътуване на запад може да бъде много вълнуващо.

Прочети повече


кола пътуване - 7 тайни, за да направите пътуването си Fun и запомнящ

Car пътуване може да бъде забавно, ако планирате правилно и да се грижи за някои основни неща.

Прочети повече

търсене


Меню на сайта

    Реклама