Системата Кинемерк за печелене на пари от интернет

Напоследък много се пише за начини за печелене на пари от интернет, така нареченият онлайн бизнес и това добива все по-голяма популярност. Вариантите са много. Някои от тях изискват да имаме сериозни компютърни познания и отлично владеене на английски език. Други изискват някаква инвестиция.Как можем да печелим пари от интернет без никакви инвестиции и разходи? И то немалко, стига да се потрудим за това? При това без да сме програмисти, да имаме високо ниво на познания за компютри или добро владеене на чужди езици? Възможности има много и трябва просто да се възползваме от тях. Една от тях е Системата Кинемерк за работа с PTC сайтовете, която е достъпна за всеки обикновен човек без специализирани знания в някоя област, който да има желание и да е достатъчно упорит, за да работи и да увеличава постепенно доходите от този вид дейност, които могат да са доста (Някои хора си докарват по няколко хиляди долара месечно от това). Тази дейност е напълно законна и много години изпробвана досега. Системата работи! Просто трябва човек да знае няколко основни неща като начало и да се самоусъвършенства в процеса на работа.Тя има три нива и всяко от тях изисква от нас извършването на две елементарни действия, а именно:

Да извършваме някои прости неща, като да гледаме някоя реклама, да се регистрираме в някой сайт, да напишем коментар в някой форум или блог, да харесаме някоя група във фейсбук и още подобни, като за всяко от тях ни се плаща от съответния PTC сайт.

Да привличаме още хора, приятели и познати, а и непознати, които да правят същото. За всичко, което нашите последователи извършат по горната точка ние получаваме възнаграждение, което не е за тяхна сметка, а е дадено от рекламодателите на тези PTC сайтове, които също печелят от това. По този начин всички печелят и са заинтересовани системата да работи.

Трябва ли да имаме последователи, можем ли да работим сами? - не не е задължително, просто печалбата ни ще е по-малка. Идеята е за работа в екип - Учител - Последовател, като колкото повече знае следващия, толкова повече може да печели, а следователно и този, който е учител. По този начин се създава верига, в която всеки учи следващия и има интерес той да знае повече и да го прилага на практика, като по този начин увеличава собствените си приходи.

Най-важното - системата не изисква никакви инвестиции и не трябва по никакъв начин да даваме пари за нищо, а само да получаваме. Системата има три нива, както казах по-горе и това, от което се печелят най-много пари е третото, но трябва да минем през първите две, за да стигнем до него. Докато не ги разучим и овладеем, а и да имаме приходи от тях не може да минем на него.

Първото ниво се казва PTC или кликане на реклами. При него идеята е следната: Компанията рекламодател - да кажем например Орбит решава да рекламира новата си дъвка по интернет и плаща за популяризирането и. Тя е готова да плати някакво количество пари на всеки, който изгледа рекламата на продукта. Сайта PTC плаща на нас, които гледаме рекламите някакъв процент - примерно 3/4 от сумата, а останалите задържа за себе си. По този начин всеки печели - и PTC сайта с рекламите и ние, а компанията рекламодател съответно получава по-евтина реклама по интернет. Тук е редно да се отбележи, че има много некоректни сайтове, които обещават да дават нереално големи печалби, които после не могат да изпълнят, бързо фалират и изчезват - така нареченият scam. В системата трябва да се работи само с утвърдените дългогодишни PTC сайтове от Системата Кинемерк, които са се доказали и няма как да фалират, защото не обещават неправдоподобно големи печалби. Съответно при тях рекламата излиза по-евтино и компаниите имат интерес да рекламират там. За предпочитане е да работим само с изпитани и проверени сайтове, които не дават големи печалби, но са сигурни и плащат.

Съветваме ви да се придържате към сайтовете от Системата Кинемерк, защото те са дългогодишни и сигурни. Ако все пак решите да ползвате и други PTC сайтове уверете се, че сте ги проверили добре преди да започнете да работите с тях.

Brazil

Arizona Пътеводител

Когато живееш в източните райони на страната, идеята за пътуване на запад може да бъде много вълнуващо.

Прочети повече


кола пътуване - 7 тайни, за да направите пътуването си Fun и запомнящ

Car пътуване може да бъде забавно, ако планирате правилно и да се грижи за някои основни неща.

Прочети повече

търсене