кола   пътуване - 7 тайни, за да направите пътуването си Fun и запомнящ

Car пътуване може да бъде забавно, ако планирате правилно и да се грижи за някои основни неща.

В тази статия аз споделям 7 тайни, за да ви помогне да се насладите на пътуването си автомобил в най-голяма ...

Вземете вашия колата готова за пътуването

Няма значение как пътуващ самостоятелно, (Transport samochodu )деца, със семейството, с приятели или бизнес пътуване, важно е, че колата ти е готова.

Уверете се, че колата е в добра форма.

По-добре е да получите на проблемите, определени в комфорт на гараж, а не в очакване на местния механик на магистралата, за да продължи обяда си, така че той може да се определи вашия автомобил.

Аз съм имал много неприятен опит през 1999 г. по време на пътуване до родния ми град Khatuali, Muzaffarnagar, Утар Прадеш от Делхи на скутер. Бях напуснал дома си разумно рано сутринта, за да се избегне натоварения трафик и топлина (това е лятното часово време), приемайки, че ми скутер е в добра форма.

Всичко беше спокойно, докато не достигна Meerut Чрез подаване. Спрях там за известно време да разтегнете мускулите ми и когато се опита да започне скутера отново, тя отказва.

Аз трябваше да го плъзнете около половин километър, за да намерите механик. Това гадно нещо губи моите 5 часа в пек. Той съсипа целия ми ден. Имам наистина разочарован и разочарован; не позволявайте това да се случи на вас

Ето някои основни неща, за да проверите.

Състояние на гумите

Батерия

Фарове

Охлаждане

Wipers

Рог

И разбира се ... спирачки

Също така, направи си услуга. Вземи резервоара за гориво и налягане на въздуха в гумите на мястото в нощта преди да можете да имате здрав сън и се събуди свежа сутрин.

Сега, ето някои важни неща, които трябва да имате колата си, преди да направи ход.

Един допълнителен гума с правилното налягане на въздуха

Кутия за инструменти и военен нож

1-2 кибритени кутии

A факел с нови батерии

1 Тоалетен сапун

1-2 малки хавлии

Малка вода може (аз предпочитам 5 литра) за общо ползване като измиване на ръцете, почистване на предното стъкло на колата си и охлаждане колата си в случай, че стане прегрял.

Изобилието на питейна вода (Спомням си купите бутилка пакетирани минерална вода да се измие гърненце 6 месеца ми син, защото бяхме нито един останал в колата)

Уверете се, Вие разполагате с всичко необходимо, преди да преминете Той винаги е добра идея да планирате пътуването си предварително.

Направете списък на всички неща, които се нуждаят. Те няма да се стигне до ума си наведнъж. Обърнете им определяне, както и когато те идват на ума си, на хартиен или на мобилния си телефон. Това ще ви помогне да запазите всички неща по местата си и не забравя нищо.

Brazil

Arizona Пътеводител

Когато живееш в източните райони на страната, идеята за пътуване на запад може да бъде много вълнуващо.

Прочети повече


кола пътуване - 7 тайни, за да направите пътуването си Fun и запомнящ

Car пътуване може да бъде забавно, ако планирате правилно и да се грижи за някои основни неща.

Прочети повече

търсене


Меню на сайта

    Реклама